Ruten

Ruten er opmålt med Garmin til 7,4km x 1 inklusiv prolog og derefter ca 5 km og starter på toppen af bakken ved BMX/speedway banen og der løbes 150m ud af Catwalken. Ruten fortsætter derfor 1km ned igennem en tunnel af tjørn, mirabeller, slåen og vilde æbler og retur til depot – og ned igen. Nederst for bakken krydses vejen direkte over (venstre for P-pladsen Artillerivej/HF Sønderbro) og stien følges langs HF Prøvestenen og HF ØkoHaver.  Sti/vejsystem igennem Nokken og vi kommer ud på stien og holder til venstre, følger Havnestien langs havnen og til en lille bro, hvor der drejes skarpt til højre. For enden ligger SluseLøbet hvor vi løber over Slusen (obs trapperne) imens vi betragter lystfiskere (især i hornfisksæssonen) og evt kajakker i stærk modstrøm. Det er altid spændende om Slusen er oppe eller nede, men 30meter ved siden af er så overgangen mulig i så fald.

På den anden side drejes skarpt til højre igen og der styres direkte mod Casa Metropolis der ligner et Gaudí bygningsværk. Man skal højre rundt om huset, og det kan være enten rundt på øverste dæk eller dækket nedenunder. Husk at tage hensyn til beboere, fodgængere og hunde.

Her ligger også Koralbadet for sommerbadende og Badekompagniet for Vinterbadere. Bemærk på vejen tilbage til højre de flotte kanaler med broer og kajakker. Området kaldes af nogle for Lille Amsterdam.
Ved slusen skal vi igen over denne og tilbage af stien hvorfra vi kom. Men drejer efter få hundrede meter ind i bushen og op af en herlig stigning. Tahh-Tahh på toppen ligger depotet!
Turen tages 8 gange for et 1/1 marathon og 4 gange for ca 22km. Vi skal dog kun ud på Catwalken én gang, nemlig første gang. Mangler man nogle meter er man velkommen til at fortsætte ud af Catwalken.

Første runde er ca 7,4km inklusiv prolog og de efterfølgende ca 5 km.
(Distancer; (7,4km), (ca 5 km), ca 22 km og 42,4km).

For at glæde så mange som muligt så er der indlagt nedløb på græs, stier af småsten, stier af grus, asfalt og en smule trail. Ruten er så godt som billøs, men vi krydser en lille vej ved P-pladsen. Obs!

Stigningen op til depotet kan være vanskelig i fedtet, vådt føre og i frostvejr.

Ruten  på Endomondo

Reklamer

løb running marathon cannonball

%d bloggers like this: